tiistai 17. tammikuuta 2012

GAALAILLALLISIA, GLAMOURIA JA TISSIT

Koska viime viikon torstai oli viimeinen iltani Oulussa, niin vietin sen totta kai Hevimestassa seuranani glamouriset ystäväni Lauri (ruskeat hiukset, enemmän kiharat kuin ennen?!), Tuomo ja Teme (hiuksia molemmilla löytyy). Perjantaiaamuna otin vuodeksi pakkaamani rinkan selkään, hyppäsin Mikan ja Lauran kyytiin ja lähdin Kauhavalle luottareille.

Viikonloppu oli kuin mikä tahansa partiotapahtuma, eli täynnä glamouria. Pidimme jatkuvasti kisajaoston kokouksia välillä syöden hyvin (brunssi ja välipalaruokailu muistuttivat kyllä hieman toisiaan..), mutta paljon. Lauantai-iltana meillä oli gaalaillallinen glamourisine ohjelmanumeroineen ja kun baari aukesi, saimme ihastuttavia glamour-drinkkejä. Kaikilla oli totta kai päällään glamouriset tuksuyliöverijuhlavaatteet (tai partiopaita niin kuin minulla).

Drinkkien jälkeen (noin kymmenen aikaan illalla) minä, Mika, Laura ja Minna päätimme siirtyä Kauhavan glamour-miljööstä Jyväskylään yksille, ennen kuin ryömimme koloihimme nukkumaan.

Olin yötä glamourisen ystäväni Minnan (vaaleat hiukset) luona, ja aamulla koimme jännittäviä hetkiä! Minna on tärkeä ihminen Kortepohjassa, hän tuntee ihan kaikki ja koko kaupunginosa olisi aivan hukassa ilman hänen suhteitaan ja tietojaan! Minnan ystävä laittoi hänelle aamupäivällä viestiä, että oli löytänyt maasta kännykän, jonka sim-kortti ei toiminut, mutta jonka muistiin oli tallennettu Minnan numero! Kännykkä siis kuului mitä ilmeisemmin jollekkin Minnan ystävälle! (Muita numeroita olivat mm. Röntgen-mies..) Me sitten tietenkin aloimme tekemään salapoliisityötä lärvikirjassa, ja kuinkas ollakkaan, löysimme statuspäivityksen, jossa manailtiin pöllittyä/hukattua/pakkasessa kärsivää kännykkää ja yhteydenpito-ongelmaa. Ja näin kännykkä löysi omistajansa! Näppärää!

Iltapäivällä hyppäsin bussiin ja matkustin Mikkeliin ja sieltä niinikään Lappeenrantaan. Minua vastassa ollut limusiinikuljetus toi minut paikkaan, jossa oli kynttilöitä ja musiikkia. Oksettavaa ja glamourista. Täällä on kamalan kylmä, ja koska minulla on rinkallinen shortseja ja kiipeily-, suunnistus-, ja lenkkikenkiä, niin elämäni on välillä vähän haastavaa. Kävin eilen kuitenkin glamourisen ystäväni Pekan luona katsomassa Paavo Pesusientä ja syömässä pitsaa. Nautin myös lasillisen punaviiniä! Illalla pelasin Muuttuvaa labyrinttia.

Siirryn piakkoin tässä Helsinkiin tapaamaan ystäviäni, lento Australian lämpöön lähtee tasan viikon kuluttua! En malta odottaa 36 tunnin lentoani!! Toivottavasti Hello Kitty -pinnini eivät tipahtele mereen matkalla! Odotan innolla uutta tulevaa rusketustani, siitä ei vaan mihinkään pääse että rusketus kaunistaa ja komistaa kaikkia naisia ja myös miehiä!

xoxo Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti