perjantai 6. tammikuuta 2012

GLAMOURIA JA TISSIT MILANOSSA!

Voiko kukaan nainen kieltäytyä jos mies pyytää häntä treffeille päiväkahville Milanoon? Oman elämäni glamourisuus ainakin tuntuu yllättävän oman itseni vähän väliä. Päiväkahvi-ideasta kehkeytyi lopulta viikon glamour-matka täynnä jännittäviä paikkoja ja ihmisiä.

Matka alkoi tyylikkäästi Lappeenrannan lentokentältä (aivan, siellä on lentokenttä). Ensimmäiset kolme yötä majailimme erään italialaisen nudistin, Daviden, luona. En kyllä nähnyt hänen hengailevan mitenkään erityisen nudistisella tavalla ainakaan kotonaan... Hänellä oli todella glamourinen koti, jossa oli kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, vaikka hän asui yksin! Hän opetti meille mitä "yksillä käyminen" tarkoittaa Italiassa ja mitä on paikallinen "Happy Hour". (Yksille voi mennä autolla, koska siellä juodaan OIKEASTI vain yhdet, ja "Happy Hour" tarkoittaa yhtä juomaa ja buffet-ruokailua). Ja kuten kenen tahansa yksin elävän miehen glamour-elämään kuuluu; hänellä kävi siivooja, ja hän asui äitinsä naapurissa!

Hän oli myös erittäin vieraanvarainen. Hän halusi ruokkia meitä, tarjota baarissa, kuskata autolla ja hän antoi välillä meille ainot kotiavaimensa kun oli töissä.

Eräänä iltana kun olimme cs-miitissä milanolaisessa taidebaarissa, niin tutustuimme iranilaiseen mieheen, joka kutsui meidät kanssaan tutustumaan pariin italialaiseen glamour-kaupunkiin Comoon ja Bellagioon muutaman kymmentä kilometriä pohjoiseen Milanosta. No me totta kai suostuimme tähän erikoiseen tarjoukseen ja lähdimme käymään siellä! Kaupungit olivat todella kauniita ja näin ihania vuoria. Pidän vuorista.

Loput kolme yötä vietimme toisen italialaisen miehen luona, hänkin oli glamourinen, vaikka ei ollutkaan nudisti!

Milanon reissustakin alkaa olla aikaa jo niin kauan, että olen ehtinyt siirtyä taas elämässä eteen päin ja kohti uusia seikkailuja! Vuosi on vaihtunut ja glamourisuus sen kuin lisääntynyt! Muutan Brisbaneen alle kolmen viikon kuluttua ja minua jännittää ihan hitsin paljon!

Olen tässä parin viikon aikana Oulussa pelannut paljon Kimbleä ja Carcassonnea. Tulen varmasti kaipaamaan niitä Australiassa! Olen myös käynyt hiihtämässä ja kerran lumilautailemassa ja ratsastamassa. Olen myös opetellut tuntemaan sieniä.

Toissapäivänä olin muutaman glamourisen ystäväni Ossin, Pinjan ja Lotan kanssa Tuirassa glamourisessa baarissa nimeltä Joku paikallinen pub. Myös ystävämme Jani, Eetu, Sanna, Veera ja Suvi kävivät paikalla, mutta katosivat jostain kuka mistäkin syystä jossakin välissä. Pelasimme Kimbleä ja lauloimme karaokea, sekä löysimme aliaksenpelaamisseuraksemme kaksi känniääliötä, jotka sanoivat nimekseen ehkä Otto ja Anto. Tulimme noin kymmenen minuuttia liian myöhään juuri missataksemme baarivisailun, ja menetimme matkan Iihin!!

Tiia

4 kommenttia: