keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

GLAMOURELÄMÄÄ AUSTRALIASSA!

Hellurrei ja terveisiä täältä maapallon toiselta puolelta paikasta, jossa kaikki on ylösalaisin (ainakin koalat ja lappeenrantalaiset jotka roikkuu puissa). Olen vilpittömästi pahoillani päivityskatkosta, mutta tämä johtuu pelkästään elämän hektisyydestä ja glamourisuudesta, ei lainkaan laiskuudestani.

Olen siis asunut nyt reilut pari kuukautta Australiassa. Ensimmäiset pari viikkoa olivat hermoja raastavat, koska tulin tänne yksin ilman englannin kielen taitoa, ja on muuten harvinaisen turhauttavaa kun ei pysty ilmaisemaan itseään samalla voimalla, mihin on tottunut. Nyt kielikin alkaa jo kuitenkin sujua paremmin, joten elämä alkaa olla helpompaa!

Olin siis pari viikkoa Brisbanessa, jonka jälkeen otin bussin Byron Bayhin paremman elämän toivossa. Ja sieltähän se löytyi! Byron Bay; jokaisen vapaan sielun ja elämäntapaintiaanihipin paratiisi. Siellä soittelimme kitaraa pimeällä rannalla, söimme jäätelöä lämpimän kesätuulen nostaessa hameitamme ja pussikaljoittelimme kenguruiden ympäröimänä Australian itäisemmillä kallioilla ilta-auringon hämärtyessä.

Ja siellä tapasin Norman, ranskalaisen uuden ystäväni, joka opetti minulle englantia ranskalaisella aksentilla ("I 'ate spiders!', Are you 'appy?") tai kommunikoimaan ilman sitä. Norman kanssa huomasimme kuinka miehet haluavat vain seksiä ja kuinka ei kannata hukata passiaan Australiassa, kuinka sushi vaan on niin tajuttoman hyvää ja miten selviytyä autiolla leirintäalueella saarella kovassa myrskyssä ilman vedenpitävää telttaa.

Matkustin Norman kanssa reilun kuukauden. Byron Bayn jälkeen kävimme Surfers Paradisessa (jossa oli maailman glamourisin vessa), Brisbanessa, Noosassa, Moreton Islandilla, jälleen Brisbanessa - ja Ossin saavuttua Australiaan Roadtripillä Sydneyssä. Matkalla näimme paljon kaikenlaista. Alla videopätkä glamour-tripistämme.



Jos Suomessa ei muuten osata tehdä tasokkaita ohjelmia, niin on meillä sentään tämä!!!!

Muutenkin glamour-elämääni on nyt helpompi seurata matkablogistani Hetki muualla ja omasta facebook-profiilistani. Vaimojen elämää pääsee parhaiten seuraamaan heidän omista henkilökohtaisista facebook-profiileistaan sekä Veeraa hänen Viesti ja vimma -blogista. Tuksun elämää voi seurata parhaiten hänen Seiskan julkkisblogistaan.

1 kommentti: