sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

TISSEJÄ TISSEJÄ TISSEEJÄÄÄÄÄ. JA PÄIVÄUNIA MESTAN EUROISTA JA VAIMOISTA.

Vaikka komea työkaverini ei ole mikään ruotsalainen snobi (katso aikaisempi kirjoitus), niin minulle paljastui että hän on kuitenkin ruotsalainen! Vaikka australialaiset eivät huomaa eroa suomen ja ruotsin kielten puhumisen välillä, niin ruotsalaiset näköjään huomaavat. Olen myös löytänyt hänet jo facebookista, mutta en ole vielä uskaltanut virallistaa kaveruuttamme. Harmi että australialaiset pikkujoulut ovat kesällä, jolloin en enää ole täällä töissä, niin en voi iskeä häntä. Työkavereitahan saa iskeä oikeastaan vain pikkujouluissa.

Teen töissä todella hyvää omaa spesial-kahvia, joka ei kyllä maistu edes Ossille, vaikka hänen mukaansa se on ”ilmaisesti hyvin suomalaista, mutta epäilyttävää, koska lusikka pysyy siinä pystyssä”. Todella keravalainen kommentti.

Voisin käydä valittamassa naapurillemme netin pihtaamisesta ja vain ajoittaisesta toiminnasta, mutta en ole varma kenen naapurin netti tämä yleisimmin käyttämäni on, joten en ole saanut vielä aikaiseksi. Onneksi löysin saudiarabialaisen kämppäkaverini kiikarit, joten olen voinut viihdyttää netin puutteessa itseäni istumalla parvekkeella katsellen muiden ihmisten jännittävää elämää.

Viime sunnuntaina oli vähän hämmentävää kun lähes etupihallamme sijaitsevat sunnuntaimarkkinat täyttyivät lappeenrantaa puhuvista ihmisistä. Ossin Helmi-ystävä (vaaleat hiukset) vanhempineen oli Townsvillessa lomailemassa ja kävimme hänen ja hänen australialaisen glamourisen Ali-ystävänsä (tummat hiukset) kanssa kokiksella. Pidän myös kaupunkimme keskiviikko- ja perjantaimarkkinoista. Toppilalaiseen tyyliin aina on hyvä syy pitää markkinoita!!

Minulle on tarjottu töitä alastonmallina vaikka taiteilija ei ollutkaan suomalainen (huomaa aikaisempi blogikirjoitus, jossa jo epäilin asiaa). Nyt minulle on tarjottu myös töitä miestenlehdestä, mutta en ole vielä tarttunut tarjouksiin. Sen sijaan olen työskennellyt parina päivänä erään asianajajapariskunnan kotona istuen keittiön lattialla halaillen kaapinovia. He maksavat todella isoilla seteleillä, joita on pelottavaa kuljettaa mukanaan.

Saudiarabialainen kämppiksemme aikoo mahdollisesti muuttaa vaimonsa luokse Brasiliaan. Onneksi meillä on vara-asunto 10 minuutin kävelymatkan päässä merenrannalla. Työpaikka olisi aavistuksen verran lähempänä ja aamulenkkirannalle voisi lähteä melkein etupihalta. Takapihan grilliterassilta pääsee suoraan venelaitureille. Täällä olisi myös kajakki, lemmikkikaloja, pari uutta kitaraa, kosketinsoittimet, flipperi, ehjiä kattiloita, oma kylpyhuone ja Wi-Fi! Sekä pari mahtavaa uutta hippikämppistä, joista toinen on australialainen kiipeilijäystävämme Mark (vaaleat hiukset) ja toinen hänen glamourinen englantilainen hippityttöystävänsä Katie (ruskeat hiukset). Saa nähdä mitä tapahtuu. Kämppiksemme kuitenkin sanoi että olemme ”kivoja ja rauhallisia”, joten hän pitää meistä. Ovatko minun edelliset kämppikseni samaa mieltä?

Ostin myös uuden kameran, nyt minulla on täällä sitten kolme kameraa. On joitain asioita joihin tulee panostaa, esim. urheilu, kitarat ja kamerat.

Maanantaina, kun olimme illallistamassa ystäviemme luona, niin rikoin viimein yli kuukauden kestävän alkoholittoman putkeni, ja join kaksi kaljaa. Tämän johdosta tai siitä huolimatta juoksentelin yöllä kotiin ilman kenkiä ja torstai-iltana minulla oli huono olo.

Ossilla on tuulettimen kuva nenässään, koska hän löi nenänsä tuulettimeen. Se on vähän höhlä välillä. Varmaan joku lappeenrantalainen aamuleikki.

Meen kattoo lissää Gossip Girliä. xoxo Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti